Jag vägrar säga det…

Ordet bloggtorka ( fan! nu sa jag det ju ändå! ) är ett ord som många använder när de precis som jag i det här fallet inte bloggat på ett tag. Tror ni att ordet bloggtorka fanns med i svenska ordboken för 10 år sedan? Finns det med nu?  Jag har helt enkelt inte haft enligt mig något intressant att skriva om, jag har snytit mig var 5:e minut, missbrukat nässpray och på jobbet bränt mig PÅ LÄPPEN av alla ställen så att jag har en stor blåsa, där har ni mina tre senaste dagar. 

Föresten, brorsan kom hit på lite mat i lördags. Vi hälsade först på honom i hans nya lägenhet där jag tror att han kommer att trivas och sen åkte vi hem hit för som sagt lite mat, pilkastning och ett par öl hann vi också med, fler kvällar i den stilen tack.

Till helgen kommer min vän från Helsingborg upp och hälsar på, vi har alltid lika trevligt ihop när vi ses och jag tvivlar inte en sekund på att den här gången inte kommer att vara något undantag. Lördagens mission är att bygga en soffa på min balkong där vi ska avnjuta vårkvällen med en varsin GT och en liten punsch. 

Taggad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: