HJÄLP!

Jag har sen tre sommrar tillbaka haft med ett brännbollslag i Torsåkers stora happening ”Gästis Open”, vi har aldrig lyckats vinna men jag känner att det här är det året. Så här ligger det till va, jag tänkte att vi skulle skaffa lagtröjor till samtliga i laget men hur gör jag det lättast? Ska jag köpa enfärgade T-shirts på typ Sportringen och fixa någon som trycker texten? Vet någon vem som kan göra något i den stilen här i Hofors?

Lina, om du läser det här: Kan inte du använda din kreativa sida och ta ett foto av mitt ansikte och baka ihop det med en apas??

Något i den här stilen hade jag tänkt mig och på ryggen så får alla sitt namn te.x ”Cliffoord” ”JojjePersson” ”Fido” ”Jullan”

PS: Från och med i år heter vi Apan & Co

Annonser

5 thoughts on “HJÄLP!

 1. Lina skriver:

  Självklart ska jag fixa det! 😀
  Dock har jag kollat igenom din blogg lite snabbt och inser att du inte har allt för mycket bilder på dej själv, och med tanke på att min gamla dator dog så har jag själv inga bilder från nå fester eller dyligt.
  Så det vore bra om du kunde skicka bilder till min mail, gärna taget med digitalkamera, så det blir bättre upplösning. 🙂

  Och sedan, ska jag göra bilden i enbart svart och vitt? (alltså inte ens några gråtoner)
  Om du ska skicka tröjorna till ett tryckeri så blir det billigare ju mindre färger du vill använda. Vet dock inte hur det är med sånna där sidor som du nu gjort t-shirten i, de kanske bara har ett styckpris rätt av på alla t-shirts med tryck. ^^

 2. MickeC skriver:

  Får man byta namn isf?

 3. ensocialeremit skriver:

  Självklart! Vad vill du i så fall heta?
  Jag tänkte såhär. Jag såg att Sportringen hade väldigt billiga enfärgade T-shirts så om alla går dit och köper den storlek som han/hon vill ha, lämnar den till mig och på samma gång bestämmer vad det ska stå på ryggen.

 4. Erica skriver:

  Du tänker alltså försöka sno titeln iår .. Hmm good luck Chuck 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: