MY BAD…

Jajustja jag har ju en blogg att uppdatera, jag hoppas att ni är många där hemma som suttit framför datorn och svurit på grund utav uteblivna uppdateringar, det skulle ju bara betyda att mina små texter på något sätt uppskattas. Ja vad har hänt då? Jag har varit och hälsat på i Helsingborg några dagar, och jag kunde inte valt en bättre tid att åka ner kändes det som eftersom jag på de 3 dagar jag var där inte såg solen gå i moln en enda gång. 

På Måndagen så åkte vi över till Danmark en sväng och käkade både fiskefile och glass, eftersom jag vann söndagens minigolf och Anja kom sist så bjöd hon på glassen innan hon tog båten tillbaka till Helsinborg och åkte till jobbet, TACK! Jag och Andreas stannade kvar på båten och turade* några gånger innan det var dags att gå hem och göra sig klar för kvällens restaurangbesök. 

Jag har kort och gott haft en jättebra semester!

* Ett lokalt uttryck för att sitta på en båt som åker mellan Helsingborg – Helsingör några turer utan att gå av, väl ombord dricker man billig öl och äter smörebröd och pölse. 

 

 

 

 

 

 

Annonser
Taggad , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: