Först till kvarn

Nu har lammet hängt tillräckligt för att styckas. Jag ska åka och hämta kött någon gång här på eftermiddagen och vi får se om jag kan få ut några fina små köttbitar eller om det blir lammfärs av hela skiten. Lammet vi slaktade var så pass ungt och litet i växten så jag tror så här på förhand att det blir svårt att få ut några andra detaljer. Lammfärsspett med tzatsiki, grekisk sallad och bakad potatis är aldrig fel. 

 

One thought on “Först till kvarn

  1. Britt skriver:

    Jag kommer gärna
    Mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: